AIAEM Internship RO

For up to date information please visit our website in English

AIAEM Internship

AIAEM Internship este o companie intermediară internațională, multiculturală și dinamică, al cărei scop este să caute noi oportunități pentru studenți și să conecteze cursanți, antreprenori, universități și organizații. Suntem specializați în coordonarea stagiilor pentru studenții universitari și ne propunem să stabilim o rețea în domeniul afacerilor, atât la nivel local, cât și internațional.

Sunteți o instituție de învățământ?

Stagiul de stagiu AIAEM oferă studenților dvs. stagii adecvate în cadrul organizațiilor.

Aveți nevoie de practicieni din alte țări în compania dvs.?

AIAEM Internship selectează studenții din universitățile europene și din alte țări pentru a lucra în compania dvs.

ȘTIRI & ARTICOLE

Felicitări Antonia Michailidi

Dorim să o felicităm pe  Antonia Michailidi, , fosta noastră stagiară cipriotă în departamentul juridic al AIAEM din Madrid, pentru că a fost selectat în programul Queen’s Young Leaders Programme din 2018 . Ea va primi un premiu din partea Regina Regatului Unit, Elizabeth II.

În ceea ce privește acest eveniment extraordinar, Antonia a spus:

Sunt mai mult decât onorată să fiu selectată ca Queen’s Young Leader! Mulțumesc programului ”Queen’s Young Leader” pentru acest premiu și sunt nerăbdătoare să îl primesc de către Maiestatea sa Regina. Comitetul a primit peste 4.000 de cereri, iar din anul 2018 este ultimul an al acestui program, presiunea a fost continuată! Încă nu pot să cred că am câștigat una dintre cele 60 de posturi și sunt recunoscătoare pentru totdeauna arbitrilor mei: dna Diana Constantinidou, fondatoare a Rolesa, dl Jesús Alamo Ascencio și doamna Patricia M. Martin, avocat, P.C. fondator al unei femei la un moment dat – OWAAT, Cipru. Orientarea și ajutorul lor este motivul pentru care primesc acest premiu! Mulțumesc. ❤

ARTICOLE

Peste 30 de universități europene au avut încredere în stagiile noastre

Experiențele foștilor studenți

Daniele Grippo, Erasmus+ 2018

Am avut o experiență frumoasă cu programul Erasmus +. În firmă am întâlnit oameni minunați și îmi place să cred că am rămas prieteni. Experiența din firmă mi-a ajutat să înțeleg cum funcționează într-un mediu multicultural. De asemenea, este important să credem că, pe baza studiilor efectuate în firmă, m-am inspirat din disertație.

Vladimir Moroz, Erasmus+ 2018

Vă mulțumesc foarte mult lui Isus Alamo și AIAEM pentru oportunitatea de a mă alătura în compania lor din Madrid. Echipa este foarte prietenoasă, cooperativă și am petrecut un timp minunat în Madrid, ceea ce m-a făcut să vreau să rămân mai mult. Succes pe viitor!

Antonia

Antonia Michailidi, Erasmus+ 2017

Lucrând pentru AIAEM a fost o experiență unică pentru mine. Nu doar profesional, ci și personal. Am câștigat o experiență de muncă valoroasă în timp ce exploram Madridul și am întâlnit oameni pe care îi consider prietenii pe viață.